Következő programjaink
Filmklub: A másik anya
(Zöld Terasz, 12.07.)

Időpont: 2019. december 7. (szombat) 18.00–21.00
Helyszín: Zöld Terasz – Szeged, Földváry u. 3.

Mindenkit szeretettel várunk filmklubunk következő alkalmára, amely során A másik anya című filmet vetítjük le. A vetítés után egy önkéntesünk vezetésével beszélgetünk a filmről. A belépés ingyenes, alkoholos ital kivételével innivaló és nassolnivaló szabadon behozható.

A másik anya (What Makes a Family)
magyarul beszélő, amerikai filmdráma, 120 perc, 2001

[ALÁBB A CSELEKMÉNY RÉSZLETEI KÖVETKEZNEK!]

Janine Nielssen életében egymást követik a csapások. Először szeretett élettársát, Sandyt veszíti el egy súlyos betegség miatt, majd a bíróság a közösen nevelt kislányt Sandy szüleinek, a nagyszülőknek ítéli, miután az államban érvényes törvény szerint homoszexuális személy nem adoptálhat. Janine kétségbeesésében Terry Harrisonhoz, Florida állam legsikeresebb ügyvédjéhez fordul segítségért, akinek az állam legkonzervatívabb bíróját kell meggyőznie.

[ITT A VÉGE A CSELEKMÉNY RÉSZLETEZÉSÉNEK!]

További információk a filmről a PORT.hu oldalon találhatók.


Az esemény a Szegedi LMBT Közösségért Csoport szervezésében, a Civil Kollégium Alapítvány és a Zöld Terasz támogatásával valósul meg. Köszönjük!


Pénteki melegedő
(Corso Café, 12.13.)

Időpont: minden második péntek 16.00–18.00 (következő alkalom: 2019. december 13.)
Helyszín: Corso Café – Szeged, Kárász u. 16. (beltér)

A Szegedi LMBT Közösségért Csoport tagjaival lehet beszélgetni az előbújás vagy a diszkrimináció témáiról, valamint a szervezetünk működéséről – igény esetén négyszemközt is!

A részvételhez ajánlott az előzetes bejelentkezés (2019. 12. 12-ig), hogy könnyebben megtaláljuk egymást, és hogy az igényeknek megfelelően tudjunk asztalt foglalni.

Bejelentkezés itt: https://bit.ly/34meu37

Ha nem szeretnéd megadni a személyes adataidat, akkor csak gyere el, és keresd a PÉNTEKI MELEGEDŐ táblát az asztalon. (Bejelentkezés nélkül azonban nem tudjuk garantálni, hogy ott leszünk, hogy lesz helyed, illetve hogy lehetőséged lesz négyszemközti beszélgetésre).

Várunk szeretettel! :)