Következő programjaink
Pénteki Melegedő – beszélgetés
(Corso Café, 01.10.)

Időpont: minden második péntek 16.00–18.00 (következő alkalom: 2020. január 10.)
Helyszín: Corso Café – Szeged, Kárász u. 16. (beltér)

A Szegedi LMBT Közösségért Csoport tagjaival lehet beszélgetni az előbújás vagy a diszkrimináció témáiról, valamint a szervezetünk működéséről – igény esetén négyszemközt is!

A részvételhez ajánlott az előzetes bejelentkezés (2020. 01. 9-ig), hogy könnyebben megtaláljuk egymást, és hogy az igényeknek megfelelően tudjunk asztalt foglalni.

Bejelentkezés itt: https://bit.ly/34meu37

Ha nem szeretnéd megadni a személyes adataidat, akkor csak gyere el, és keresd a PÉNTEKI MELEGEDŐ táblát az asztalon. (Bejelentkezés nélkül azonban nem tudjuk garantálni, hogy ott leszünk, hogy lesz helyed, illetve hogy lehetőséged lesz négyszemközti beszélgetésre).

Várunk szeretettel! :)


Taggyűlés
(Corso Café, 01.17.)

Időpont: 2020. január 17. (péntek) 16.00–18.00
Helyszín: Corso Café – Szeged, Kárász u. 16

Regisztráció: Regisztráció taggyűlésre (csak külsősöknek)

A taggyűlés várható, általános témái:
• tagsággal kapcsolatos döntések
• Alapszabállyal kapcsolatos döntések
• egyéb döntések

A taggyűlésre elsősorban a Szegedi LMBT Közösségért Csoport tagjait várjuk – de megfigyelőként más is részt vehet, amennyiben szeretne csatlakozni a szervezethez vagy szeretné megismerni a csoportunk munkáját.

Kérjük, hogy akik nem tagok, és megfigyelőként szeretnének részt venni a megbeszélésen, azok a részvételüket előzetesen jelezzék nekünk a fenti, erre rendszeresített regisztrációs űrlapon keresztül.

Te is számítassz!! Gyere el!


Filmklub: Hajó a vége
(Zöld Terasz, 01.25.)

Időpont: 2020. január 25. (szombat) 18.00–20.00
Helyszín: Zöld Terasz – Szeged, Földváry utca 3.

Mindenkit szeretettel várunk filmklubunk következő alkalmára, amely során a Hajó a vége című filmet vetítjük le. A vetítés után egy önkéntesünk vezetésével a filmről beszélgetünk. A belépés ingyenes.

Hajó a vége (Boat Trip)
amerikai-német vígjáték, 94 perc, 2002

Jerry depresszióba zuhan, miután menyasszonya, Felicia faképnél hagyja. Éppen jókor jön legjobb barátja, Nick ötlete, hogy vegyenek részt egy facéroknak meghirdetett hajókiránduláson, ahol rengeteg gyönyörű és független nővel összezárva utazgathatnak a tengeren. De van egy bökkenő. Jerry és Nick már jócskán kint járnak az óceánon, amikor szembesülnek a ténnyel, hogy útitársaik nem facér nők, hanem facér férfiak. Csakhogy már nincs visszaút, a hajó - tömve férfiakkal - kifutott, hőseinknek, ha törik, ha szakad, végig kell csinálniuk ezt a kirándulást. Ráadásul az egyik facér milliomos, Lloyd rögtön kiszemeli magának Nicket.
A reménytelennek tűnő helyzetet azonban hamarosan enyhíti, hogy Gabriella, a velük utazó táncoktató megkedveli Jerryt. A helyzet tovább javul, sőt kifejezetten rózsásan alakul, amikor a hajó kiment a tengerből egy mentőcsónakot a Svéd Bikiniválogatott tizenöt gyönyörű és napbarnított tagjával, akik közül Inga azonnal beleszeret Nickbe. De a dolog nem ilyen egyszerű, ugyanis amikor Nick be akar osonni Inga kabinjába egy késő éjszakai randevúra, a lány helyett a bikiniválogatott szigorú és férfias edzőnőjével, Sonyával találja magát szembe, aki határozottan ellenzi, hogy a lányai szorosabb kapcsolatot alakítsanak ki férfiakkal...

A filmklub a Szegedi LMBT Közösségért Csoport szervezésében, a Civil Kollégium Alapítvány és a Zöld Terasz támogatásával valósul meg. Köszönjük!