Támogass


Segítsd te is egyesületünket annak érdekében, hogy még hatékonyabban tudjunk dolgozni és támogathassuk a szegedi LMBT+ közösséget.

Jelentkezz tagnak!

Csatlakozz szuper csoportunkhoz, és segítsd megvalósítani céljainkat! Teljesen mindegy hogy heti nyolc órát vagy havi egy órát tudsz rászánni, csapatunk vár Téged. Lehetsz rendes tag vagy pártoló tag, segítünk megtalálni a legtökéletesebb feladatot a számodra!
Kattints a "Csatlakozz" fülre, töltsd ki a jelentkezési űrlapot és mi felvesszük veled a kapcsolatot!

Adományozz!

Segítheted munkánkat egyszeri vagy rendszeres adományoddal. A felajánlott összeget programjaink, akcióink megvalósítására használjuk fel.
Kedvezményezett neve: Partiscum Egyesület
Kibocsájtó bank neve: OTP Bank
Számlaszám: HU72 11735012-21447037

Vidd hírünket!

Gyere el eseményeinkre, hozzd el barátaidat, testvéredet, szüleidet. Oszd meg eseményeinket, küldd el azoknak, akiket érdekelhet. Már ezzel is rengeteget segíthetsz abban, hogy eljussunk azokhoz az emberekhez, érintettekhez, akiknek szüksége lehet a segítségünkre, közösséget, barátokat keresnek.

Mondd el véleményed!

Van valami jó program ötleted, amit szívesen megvalósítanál? Láttál, hallottál, tapasztaltál olyan dolgot a környezetedben, ami érinti az LMBT+ embereket? Részt vettél, valamelyik programunkon, és elmondanád a véleményed? Kérdésed van az egyesülettel vagy a helyi LMBT+ ügyekkel kapcsolatban? Ne habozz, írd meg nekünk az info@szegedilmbt.hu email címre, vagy gyere el az őszi hónapokban megrendezésre kerülő Pénteki Melegedő programunkra. A Te véleményed is számít!